ART WORKSHOP в еко-кемпінгу "Зелені Узгір'я"

10-12 липня еко-кемпінг відкриває для вас свої метафоричні зелені двері. Приготуйтеся до великих доз творчості.

В п'ятницю, після доброї вечері, не очікуйте на тишу та спокій, адже будемо галасувати у багаття музичними інструментами - барабанами, гітарами, флейтами, шейкерами, піанікою та іншими шумостворювальними приладами. Не обов'язково бути профі, аби весело об'єднатися під час музичного джему та розлякати усих лісових химер. Спробуємо спекти штокброт (не гугліть, нехай сюрприз буде).
В суботу (в інший час теж, але особливо в суботу) пропонуємо приміряти на себе безліч творчих ролей. Будемо валяти з шерсті, плести браслети з муліне та стрічок, розмальовувати гілки, декупажити склянки, наносити принти на еко-торбини, створювати ловців снів, плести расти, в'язати, вишивати та ще багато чого! Відключайте мозок та дайте волю рукам та вашій творчій натурі! В якості приємно-корисного бонусу - кожен зможе забрати з собою еко-торбу з унікальним принтом, створеним власноруч.

В неділю продовжимо творити, а також сходимо на Співочі тераси і спробуємо разом розгадати їх таємничий акустичний ефект.

Вартість участі - 300 грн. У вартість входять витрати, пов'язані із перебуванням на території нацпарку "Слобожанський", користування облаштованим еко-кемпінгом, усі необхідні матеріали для творчості, вегетаріанське харчування.

Слідкуйте за інформацію на сторінках соціальних мереж:
Для участі заповнюйте анкету зараз, адже потім може бути запізно. Кількість місць обмежена!