Тотемна тварина як шлях до самопізнання (1-2 серпня)

Ваш тотем - це Ваш внутрішній психологічний портрет. Досліджуючи його, Ви досліджуєте самі себе та свій внутрішній світ. На зустрічі Ви познайомитесь із своїм тотемом та створите його з глини, а ті, хто вже знайомий з ним, зможуть зблизитись з ним. 

Ми наблизимось до містичних культів прадавніх народів. У міфології символи тварин наділені неймовірною силою та магнетизмом, а також особливим характером різноманітних духів природи: одні тварини символізують рішучість та відвагу, інші - мудрість та терпіння... Створивши свій тотем, Ви зможете спілкуватися із своєю твариною-охоронцем. Спираючись на його допомогу Ви зможете працювати над своїми слабкими сторонами, використовувати сильні сторони та підтримувати стан спокою, миру, гармонії та усвідомлення себе та світу.

Окрім глинотерапії вас чекають: музичне вивільнення енергії під час джема коло ватри, гармонізуючі прогулянки лісом та до Співочих терас, розслабляючі гамаки, надихаюче спілкування, анти-стресові катання на конях та багато-багато іншого.   

Початок: 31 липня, вечір
Кінець: 2 серпня після обіду
Вартість участі: 320 грн з триразовим харчуванням. 

Місце проведення: еко-кемпінг "Зелені Узгір'я" ecocampua.blogspot.com

Для реєстрації заповніть анкету до 29 липня: goo.gl/ssTBPW
https://www.facebook.com/events/628139610662515/ 
https://vk.com/event98673662